Nieuwsbrief januari 2013

https://mailtool.biomedia.nl/uploads/images/img_744.png

We zijn nu meer dan 2 jaar verder dat Leonoor vertelde dat ze uitgezaaide borstkanker in longen en botten heeft en dat we met elkaar besloten om er een film over te maken. We wisten toen niet waar we aan begonnen. Ondertussen hebben we allerlei ontdekkingen gedaan. Over leven en dood. Over een weg die je als mens soms moet gaan. We zijn die weg vol energie, liefde, overgave en ongeremdheid met elkaar ingeslagen. Dat heeft ons verbaasd, verbonden en verder gebracht. Er is een diepere vriendschap ontstaan in de wetenschap dat we elkaar ooit zullen moeten loslaten. Het is onvermijdelijk dat dit in het jaar 2013 zal gaan gebeuren. Leonoor haar leven is nu een leven in afscheid geworden. Er is veel en mooi materiaal gedraaid. We kunnen wel 5 films maken. Er komt slechts 1 film. Brozer. Met veel extra’s. Op dit moment is er een ruwe montage (100 minuten) en die is humorvol, aangrijpend, verdrietig, uniek van vorm en sfeer. Onze producent Topkapi is aan het bekijken wanneer en hoe we Brozer aan het grote publiek kunnen gaan tonen. Er is veel publiciteit geweest in bladen, radio- en televisieprogramma’s als o.a. DWDD, Opzij, Zin, Libelle, EO, Max, Red. Kracht. Leonoor haar Blogs worden ongelooflijk veel gelezen. Niet alleen via www.brozer.nl maar ook die van www.zin.nl onder LeonoorsBlog. Via de mail ongeremddelen@gmail.com ontvangen we veel post. Men haalt troost en steun uit Leonoors woorden.

 

https://mailtool.biomedia.nl/uploads/images/img_745.png

Het Ongeremd Delen netwerk begint zich te ontwikkelen. Veel mensen bieden zich aan om een vrijwillige bijdrage te leveren, bijvoorbeeld als muzikant, fotograaf, of cateraar. We zijn daar heel blij mee en we kunnen ook specialismes als marketing, communicatie en fondsenwerving nog goed gebruiken. Binnenkort worden de leden van het netwerk op de website van Ongeremd Delen gepubliceerd. Via onze website www.brozer.nl hebben we zo’n 20.000 euro opgehaald. Deels voor de film deels voor de Stichting Ongeremd Delen. Daarnaast heeft de Vpro-Cobo- en Filmfonds een bijdrage geleverd. Donaties zijn nog steeds nodig en zeer welkom. Met name voor de afwerking van de film, publiciteit en communicatie.


 

 


 
 

We laten geen glamour en glitter zien. Geen wedstrijd. Of kanker als topsport. Maar “het andere gezicht” van omgaan met kanker en kanker-patiënten. Hoe je het zinloze zin kunt geven. Herkenbaar, humorvol en realistisch.

BROZER is een productie van Topkapi Films en PRPL in coproductie met de VPRO en HUMAN, met steun van het Nederlands Filmfonds en donateurs van de Stichting Ongeremd Delen.


picassa